Kaleidoscope (2009)

Kaleidoscope je čtvrtým studoivým albem. Vyšlo 6. října 2009 a spolu s Tiësem na něm spolupracovali Nelly Furtado, Emily Haines, Tegan and Sara, Jónsi a další.

Obsah alba:

  1. Kaleidoscope (feat. Jónsi)
  2. Escape Me (feat. C.C. Sheffield)
  3. You Are My Diamond (feat. Kianna)
  4. I Will Be Here (feat. Sneaky Sound System)
  5. I Am Strong (feat. Priscilla Ahn)
  6. Here on Earth (feat. Cary Brothers)
  7. Always Near
  8. It’s Not The Things You Say (feat. Kele Okereke)
  9. Fresh Fruit
  10. Century (feat. Calvin Harris)
  11. Feel It in My Bones (feat. Tegan & Sara)
  12. Who Wants to Be Alone (feat. Nelly Furtado)
  13. LA Ride
  14. Bend It Like You Don’t Care
  15. Knock You Out (feat. Emily Haines)
  16. Louder Than Boom
  17. Surrounded By Light

iTunes Bonusy:

  • Organised Chaos
  • Bad Behaviour (feat. Dizzee Rascal)